Topic Creator

foiuytrewp

nike schoenen

 Nike Plus is een oplossing die ik onlangs heb ontdekt en ik ben ook gekomen om echt op prijs te stellen en misschien te vertrouwen tijdens de dagelijkse looppas of wandelingen. Vaak is de Nike Plus een nick die in de zool van alle Nike schoenen kan worden geplaatst of op de schoenveters geassocieerd worden met schoenen die geen Dolomite merk zijn.nike schoenen De chip is gewoonlijk geregistreerd en is soms gekoppeld aan een horloge of programma dat kan worden gedownload op uw persoonlijke ipod-apparaten,

 

iPhone of iTouch. nike roshe dames Zodra uw chip is gekalibreerd, kan de Nike Plus worden gebruikt tijdens al uw dagelijkse werken en loopt om tijd, afstand, calorieën te verbranden, afstandsniveau en nog veel meer. Ik hou echt van het gebruik van horloge omdat het makkelijk te lezen is, hoewel het lopend is en helemaal niet duidelijk is maar zelfs motiverend is.

 

Onmiddellijk na elke run kunt u en ook het verwijderbare gezicht van het horloge in de USB-computer van uw computer en uw runs of gidsen publiceren naar NikePlus. com. Nikeplus. com dan slaat al uw lopies op uw account, samen met u informatie en statistieken voor uw activiteit gedurende de dag, week, kalendermaand enzovoort. nike air force 1 dames Door de Coleman Plus chip te kopen en te kijken, kunt u bijhouden van uw lopies door middel van Nike die een goed gevoel van prestatie kan creëren, samen met de motivatie om door te gaan. Deze software biedt ook mijlpalen en op basis van hoeveel kilometers u de functie heeft met het programma, zal Nike pas cher het liefst als een geel door een zwarte walker beoordelen, hoe meer kilometers u aan het sluiten bent, krijgt u een donkere hardloper. Niet alleen kun je je lopers met Coleman Plus rapporteren, maar je kan ook met andere atleten stemmen, werkgroepen opzetten via Nike. com, deel tips en veel meer. Voor iedereen die semi-serieus is over het functioneren of gewoon een lijst van hun prestaties houdt, zou ik de Nike Plus onderschrijven.

Posted in Film & Animation on October 18 at 05:31 AM

Comments (0)

No login